joi, 21 septembrie 2017

Publicat la 9/21/2017 08:45:00 p.m. de Anonim

A lovit o fetiță și a fugit de la locul accidentului

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost lovită de o mașină pe strada Constantin Brâncoveanu. 


Autor: Alex PÎNTEA

La începutul acestei săptămâni, Poliția municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Mediaș, s-a prezentat o fetiță, însoțită de fratele ei în vârstă de 10 ani. Aceasta a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut cu 3–4 zile în urmă în municipiul Mediaș, pe o trecere pentru pietoni, în zona pieței agroalimentare. Din cauza rănilor grave suferite de minoră, aceasta a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu.
Polițiștii medieșeni au declanșat o anchetă în vederea identificării minorei și stabilirii circumstanțelor în care s-ar fi produs evenimentul rutier. Aşa au aflat oamenii legii că fetiţa care provine dintr-o familie dezorganizată, a fost într-adevăr lovită de o maşină, iar şoferul vinovat de producerea accidentului a plecat de la locul faptei. „În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 15 septembrie, în jurul orei 20.00, minora, în vârstă de 7 ani, domiciliată în municipiul Mediaș, s-a angajat în traversarea străzii Constantin Brâncoveanu prin loc neamenajat și nesemnalizat corespunzător, în fugă și fără să se asigure. În acel moment a fost acroșată de un autoturism. Acesta era condus de către un șofer care, ulterior, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare“, a precizat agentul șef adjunct Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. 
Cercetările poliţiştilor au dus şi la depistarea conducătorului auto care a lovit-o pe minoră pe strada Constantin Brâncoveanu. Acesta are 30 de ani şi este domiciliat în judeţul Constanţa. Oamenii legii au descoperit faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule, în condiţiile în care nu posedă permis. „În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea celui aflat la volan. Este vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Constanța. Acesta nu posedă permis de conducere. Pe numele constănțeanului polițiștii au întocmit dosar penal. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz“, mai spune Elena Welter.
    Trimite prin e-mail