marți, 22 august 2017

Publicat la 8/22/2017 10:45:00 p.m. de Anonim

Sărbătoarea tinerilor, la Târnava


Festivalul Tineretului de la Târnava a ajuns, anul acesta, la cea de-a VI-a ediție. 


Autor: Alex PÎNTEA

Localitatea a găzduit, timp de trei zile, un eveniment de anvergură, pentru toate gusturile și vârstele. Cel mai așteptat moment de la Festivalul Tineretului a fost, fără doar și poate, recitalul susținut de formația Direcția 5.

Teatru, sport și muzică

Ediția de anul acesta a Festivalului Tineretului a propus participanților un program variat. A fost teatru susținut de trupa „Noi… și atât” din municipiul Mediaş, campionatul sportiv „Cupa Târnavei”, dar și concerte de muzică populară și ușoară.


Au concertat pe scena special amenajată cu această ocazie formația Gypsy Star, Vasile Pădure, Traian Stoița, ansamblul folcloric Purtata Mediaș, Nelu Albu și formația „MedMusic”. Capul de afiș al festivalului a fost trupa Direcția 5. Aceasta a concertat sâmbătă seara pe scena festivalului. Festivalul Tineretului de la Târnava s-a încheiat duminică seara, cu un foc de artificii. „Aş vrea să le mulțumesc tuturor celor care au participat la ediția din acest an a Festivalului Tineretului. De asemenea, le mulțumesc tututor celor care au fost alături de mine pentru organizarea acestui eveniment. Au fost trei zile pline de activități cultural-sportive, dar și un bogat program artistic, pentru toate gusturile. Cu siguranță, vom continua acest festival”, a precizat Norbert Pleiner, primarul din Târnava.


    Trimite prin e-mail