miercuri, 2 august 2017

Publicat la 8/02/2017 02:03:00 p.m. de Redacţie

100 de copii și-au petrecut vacanța la Copșa Mică



Cea de-a IX-a ediție a Centrului de Vacanță Zum-Zum s-a desfășurat în perioada 17-28 iulie, la Copșa Mică, adunând aproape 100 de copii, opt animatori și opt voluntari. 



Autor: Alexandra C. FLEȘERIU

Și în acest an, Consiliul Local Copșa Mică a finanțat participarea la centru a unui număr de 30 de copii din școlile din oraș, care s-au remarcat de-a lungul anului școlar. Copiii au participat cu entuziasm la activități variate precum jocuri de exterior și interior, activități manuale, concursuri, dans, pictură, quilling, confecționare de costume, excursie etc.


Ca de obicei, la finalul proiectului, "albinuţele" stupului Zum-Zum şi-au invitat părinţii, bunicii şi prietenii la un mic spectacol unde au dansat, au cântat, au spus poveşti şi şi-au prezentat o parte din lucrările confecţionate în cadrul celor două săptămâni.


"Mulțumim încă o dată celor care au făcut posibilă desfășurarea în condiții foarte bune a acestui proiect: Primăria Copșa Mică, Liceul Tehnologic Nicolae Teclu Copșa Mică, Comitetul de înfrățire Copșa Mică - L`Hermitage, Asociația HES Franța şi bineînţeles echipei de animatori şi voluntari care a păstorit stupul Zum-Zum", se arată într-un comunicat al organizatorilor.
    Trimite prin e-mail