miercuri, 5 iulie 2017

Publicat la 7/05/2017 07:24:00 p.m. de Anonim

Programe de vacanţă la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth“


Primăria organizează cinci programe de vacanţă, adresate atât copiilor, tinerilor, cât şi persoanelor de vârsta a treia, la sediul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth“. 


Autor: Aurelian LUNGU

Primul program, „Valiza cu poveşti“, își propune promovarea cărţilor şi stimularea lecturii în rândul tinerilor, iar în cadrul celui de al doilea program, „Şezătoare printre cărţi“, se organizează un mini atelier de cusături tradiţionale româneşti, destinat tuturor celor care doresc să se iniţieze în arta cusutului, în cunoaşterea tradiţiilor populare şi a portului românesc. 

Pentru toate vârstele

„Voluntarii cărţilor din Bibliotecă“ vor susţine atelierele de handmade, pictură pe tricouri şi cel de creaţie literară în cadrul celui de al treilea program, intitulat „Vacanţă cu Violetta“ şi destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 - 10 ani, iar Teodora Popa, campioana Mediaşului la şah, îi va familiariza cu sportul minţii, pe copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani, în cadrul programului de iniţiere în tainele şahului, numit „Şah cu Teo“. 
Programul „Buninet - Bunicii învaţă să comunice pe internet“ va fi orientat către persoanele de vârsta a III-a. Aceştia vor beneficia de cursuri în domeniul IT şi al tehnologiei mobile, în fiecare zi, timp de două ore pe zi, grupele fiind împărţite în funcţie de nivelul de cunoştinţe IT al fiecărui participant.
Indiferent de vârstă, medieşenii sunt invitaţi să treacă pragul Bibliotecii Municipale „St. L. Roth“ în luna iulie, în fiecare zi, începând cu ora 8.00, pentru a se înscrie în Programul de vacanţă care i se potriveşte cel mai bine şi pentru a deţine fişă electronică la instituţia de cultură din Piaţa Regele Ferdinand I nr. 1, aceasta fiind condiţia de a participa la atelierele şi cursurile oferite gratuit de către municipalitate.
    Trimite prin e-mail