joi, 15 iunie 2017

Publicat la 6/15/2017 12:07:00 p.m. de Redacţie

Scrisoare deschisă către conducerea S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Mediaş

Asociaţia „Dumbrava Copiilor“ Mediaş vă mulţumeşte, atât în numele ei cât şi al persoanelor pe care le reprezintă – 230 preşcolari care frecventează cursurile Grădiniţei cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată“ şi personalul angajat, pentru modul  în care S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Mediaş  se implică în comunitate şi în acţiuni sociale, o dovadă fiind sponsorizările pe care ni le-aţi acordat.

Datorită implicării societăţii dumneavoastră, a fost posibilă achiziţionarea de parchet laminat pentru 5 săli de grupă ale preşcolarilor şi 42 pătuţuri, cu design modern, care le-au înlocuit pe cele vechi şi utilizate de nenumărate generaţii, începând cu anul 1976.
Având în vedere sprijinul acordat de către dumneavoastră în repetate rânduri şi în speranţa că această colaborare nu se va opri aici, Asociaţia „Dumbrava Copiilor“ Mediaş vă mulţumeşte.
Doamna director Prof. Ionescu Maria, reprezentant legal al Grădiniţei cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată“ Mediaş vă invită să ne treceţi pragul pentru a putea observa îmbunătăţirile aduse şi mediul primitor în care copilaşii din această grădiniţă îşi desfăşoară activitatea zi de zi.
    Trimite prin e-mail