miercuri, 21 iunie 2017

Publicat la 6/21/2017 12:00:00 p.m. de Anonim

Curbă periculoasă



Şase persoane au fost rănite, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma a două accidente de circulaţie produse exact în același loc, pe Drumul Naţional 14, la intrarea în comuna Târnava.

Primul dintre acestea s-a produs sâmbătă, atunci când un bărbat în vârstă de 70 ani, din Poiana Sibiului, nu a adaptat viteza la condiţiile de ploaie, a acvaplanat şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul care cicula regulamentar şi care era condus de un bărbat din Copşa Mică s-a răsturnat, un pasager în vârstă de 42 de ani fiind rănit uşor. 


Al doilea accident s-a petrecut duminică după-amiază, atunci când un şofer din Alba Iulia a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism care circula regulamentar din direcţia opusă. În urma acestui eveniment, două persoane au rămas încarcerate, alte trei au fost rănite, toate cinci fiind transportate la Spitalul Municipal Mediaş. „Un şofer în vârstă de 53 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Sibiu – Mediaş, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. Cinci răniţi, printre care şi un copil de 3 ani, au fost transportaţi la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Mediaş“, a precizat Elena Welter, de la biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. (A.P.)
    Trimite prin e-mail