vineri, 2 iunie 2017

Publicat la 6/02/2017 09:13:00 a.m. de Anonim

Copiii au fost sărbătoriți de municipalitatea medieșeană | GALERIE FOTO



Peste 500 de copii din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou au serbat Ziua Internațională a Copilului în centrul orașului, luând parte la diferitele surprize pregătite special pentru ei de către Primăria Mediaș.


Piața Regele Ferdinand a fost animată de binecunoscute personaje de poveste, iar copiii s-au putut bucura de foarte multe ateliere creative, printre care creație literară, desene și pictură pe șabloane, desene pe asfalt, origami, pictarea fanioanelor sau pictarea unei cetăți special confecționate pentru cei mici.


De asemenea, cu ajutorul Asociațiilor „Ordinul Cavalerilor de Mediaș“ și „Paladinii de Terra Medies“, sărbătoriții și-au dovedit aptitudinile și au participat la ateliere medievale pe diverse teme. 


Una dintre atracțiile pregătite de organizatori a constat în demonstrații sportive și de dansuri de societate, susținute de Clubul de arte marțiale Puma Club Sibiu, Clubul sportiv IPPON Mediaș și de Clubul de dans sportiv Magic of the Dance, toate spectacolele fiind extrem de apreciate de spectatorii de toate vârstele.


Programul s-a încheiat cu un dans interactiv, la care au participat membrii celor două ordine cavalerești, precum și micuții aflați în centrul orașului.


    Trimite prin e-mail