luni, 22 mai 2017

Publicat la 5/22/2017 11:36:00 a.m. de Anonim

Șemineul poate fi și vara elementul cel mai atrăgător din living (P)


Dacă iarna ne bucurăm de dansul flăcărilor, de trosnetul lemnelor și de căldura unui șemineu pe lemne, pe timp de vară rolul lui funcțional se anulează și poate oferi un aspect nepotrivit living-ului în care se găsește dacă nu este decorat corespunzător.

Pentru a putea fi și vara elementul de bază din locuință și pentru a-i păstra funcția estetică, o primă idee ar fi decorarea lui cu flori. În acest fel, acel colț al camerei de zi va atrage, cu sigurață atenția, iar atmosfera va fi una specifică sezonului. 
Venirea anotimpului cald este o adevarată sărbătoare de culoare și parfum și cum altfel să vă umpleți locuința de aerul plăcut și parfumat, decât aducând înăuntru buchete bogate cu flori. Cum vara este anotimpul florilor, șemineul poate fi decorat în diverse moduri, cu cele mai frumoase decorațiuni florale, fie ele naturale sau artificiale. Se pot alege plante de mari dimensiuni sau mici aranajamente florale pe care să le așezați atât în șemineu, cât și pe acesta. În acest fel, florile vor face ca un semineu decorativ să reprezinte un adevărat colț de natură. Dacă doriți, puteți alege plante artificiale - acestea trebuie să fie confecționate din materiale de bună calitate și să fie foarte bine finisate, pentru că altfel efectul este departe de cel dorit.
O altă soluție - care pe lângă faptul că are o valoare mare din punct de vedere decorativ, este ușor de realizat și se potrivește oricărei perioade din an, este așezarea câtorva buturugi de lemn de mesteacăn în cămin, atunci când acesta nu este folosit. Mesteacănul are o textură fină, puțin strălucitoare, de culoare albă cu dungi negre. Impresia va fi că șemineul este gata oricând să fie pus în funcțiune, chiar dacă este cald. La ocazii speciale puteți să plasați printre buturugi, cu grijă, câteva lumânări. Lumina acestora va arăta extraordinar în șemineu, trebuie numai să aveți grijă să fie bine fixate.
Pentru toate problemele, întrebările fără răspuns sau nelămuririle pe care construcția unui șemineu le poate avea, echipa de profeșioniști de la Pefoc.ro este gata să ajute și să satisfacă și cele mai pretențioase cerințe. Montarea şemineului se face cu o echipă de profesionişti, manopera având o precizie inginerească. Durata de viaţă a produselor lor este mare, garanţia este valabilă între cinci şi şapte ani, iar un semineu centrala are o garanție prelungită. Magazinul online Pefoc.ro pune la dispoziţie sobe, focare şeminee, uşi de şeminee, coşuri de fum, şeminee centrală şi alte accesorii pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului tău. În fiecare an, peste 8000 de clienți achizitionează cel puțin unul dintre produsele noastre! Datorită valorilor pe care ni le-am insușit încă de la început, Pefoc a câștigat aprecierea și respectul clienților săi prin seriozitatea și profesionalismul până la cel mai mic detaliu.  Cu Pefoc alegerile făcute nu se regretă!
    Trimite prin e-mail