joi, 25 mai 2017

Publicat la 5/25/2017 11:10:00 p.m. de Anonim

Aglomeraţie din prima zi


Târgul de maşini de la Mediaş şi-a deschis porţile sâmbăta trecută. Interesul ridicat a făcut ca locaţia special amenajată să fie plină aproape în permanenţă de autoturisme oferite spre vânzare. Din acest motiv, conducerea societăţii Piaţa Prim-Com ia în calcul chiar schimbarea locului de desfăşurare al târgului, dacă numărul de maşini va fi şi în săptămânile următoare unul foarte mare. Târgul auto va fi deschis în fiecare sâmbătă, la fel ca şi cel de vechituri, care va funcţiona în continuare şi în fiecare zi de joi.


Autor: Alex PÎNTEA

Peste 50 de autoturisme au fost oferite sâmbăta trecută spre vânzare în locaţia amenajată în zona târgului de vechituri din cartierul Automecanica. Târgul auto a fost animat încă de la primele ore ale dimineţii, iar oferta de maşini a fost una foarte variată. Cei care au venit în căutarea unui autoturism au avut de unde alege dintre zecile de modele. 

Măsură bine primită de medieșeni

Participanţii la târgul auto sunt de părere că ideea organizării acestuia a fost una foarte bună. Aceştia spun că ar fi nevoie chiar de un spaţiu mai mare, care să poată face faţă numărului mare de maşini. Oamenii sunt convinşi că târgul are potenţial de creştere. „Era necesar pentru Mediaş un târg de maşini, este o idee bună. Pentru prima dată, e foarte bine. Au fost chiar multe maşini, aproape că nu au mai încăput. Ar trebui un spaţiu mai mare, poate acolo unde se parchează acum“, a explicat unul dintre cei care au venit la târg cu un autoturism de vânzare.

Spațiu mai mare

În cazul în care interesul va fi în continuare ridicat şi în săptămânile următoare, conducerea societăţii Piaţa Prim-Com se gândeşte chiar să organizeze târgul în parcarea amenajată anul trecut. Aceasta este mult mai mare şi permite expunerea unui număr important de autoturisme. „A fost o prezenţă neaşteptat de numeroasă pentru prima zi şi pentru prima dată când s-a organizat un târg de maşini la Mediaş. Pe această cale, îi invit pe oamenii care doresc să vândă sau să cumpere maşini, să vină în acest târg, pentru că de acum înainte există şi la noi această posibilitate. Dacă va fi o cerere foarte mare, locaţia actuală se va muta în parcarea târgului, care este mult mai mare şi permite ca un număr mai mare de maşini să fie expuse spre vânzare sau cumpărare. Noi vom urmări cu atenţie numărul de maşini care se oferă spre vânzare, iar dacă va fi necesară mutarea, o vom face“, a arătat Radu Ciobanu, directorul general al societăţii Piaţa Prim-Com. 

Organizate în paralel

Târgul auto de la Mediaş îşi va deschide porţile, de acum înainte, în fiecare sfârşit de săptămână. Pe lângă acesta, sâmbăta va funcţiona şi târgul de vechituri. Ultimul va fi deschis astfel două zile pe săptămână, joia şi sâmbăta. „În fiecare zi de sâmbătă, va funcţiona târgul de maşini, dar şi cel de vechituri. Locaţia actuală va fi folosită joia pentru târg de vechituri şi de cereale, iar sâmbătă pentru maşini şi vechituri“, a mai menționat Ciobanu.



RADU CIOBANU | director Piaţa Prim-Com: „Pe această cale, îi invit pe oamenii care doresc să vândă sau să cumpere maşini, să vină în acest târg, pentru că de acum înainte există şi la noi această posibilitate.“

    Trimite prin e-mail