vineri, 3 martie 2017

Publicat la 3/03/2017 12:11:00 p.m. de Anonim

Sportiv medieșean în conducerea Federației Române de Culturism și Fitness


Un medieșean face parte din conducerea Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF). Mihai Madarași, președintele Clubului Power Gym, este membru în board-ul de conducere al federației naționale.

Alegerile au avut loc zilele trecute la Sibiu, iar dintre cele 72 de cluburi afiliate au participat 55 de reprezentanți cu drept de vot.
„În cadrul Adunării Generale a Federației Române de Culturism și Fitness, prof. Gabriel Toncean a fost reales președintele FRCF cu unanimitate de voturi. Realizările sale din mandatul anterior au fost apreciate de către cei 55 de membri afiliați prezenți în sală, fapt dovedit și prin votul de încredere pe care l-au acordat și echipei sale. Astfel, multipla campioană națională și mondială absolută, Monica Mureșan, a fost realeasă ca vicepreședinte FRCF, iar Cheteleș Dumitru, Madarași Mihai, Mezdrea Ovidiu, Oprea Daniel, Portik Marius, Zăpârtan Anghel realeși ca membri ai Biroului Federal. Lor li se adaugă, în aceeași structură, Marius Mazilu și Berbec Aurel”, anunță site-ul federației. (M.H.)
    Trimite prin e-mail