joi, 30 martie 2017

Publicat la 3/30/2017 10:45:00 p.m. de Redacţie

Gaz Metan Mediaș întâlneşte în deplasare FC Voluntari



Fotbaliștii antrenați de Cristian Pustai vor un rezultat pozitiv în etapa cu numărul III a play-out-ului. În sezonul regulat, Gazul și FC Voluntari şi-au împărţit punctele puse în joc. O victorie duminică le-ar consolida medieşenilor poziţia de lideri ai clasamentului. Săptămâna viitoare, Gaz Metan va întâlni, într-un interval de patru zile, CSMS Iași pe teren propriu, iar Concordia Chiajna în deplasare.


Autor: Alex PÎNTEA
Foto: Istvan BERTALAN

Gaziştii se deplasează la Voluntari cu gândul la cele 3 puncte puse în joc în confruntarea programată duminică după-amiaza, începând cu ora 15.00. Jucătorii lui Pustai vin după o remiză pe teren propriu cu FC Botoşani, în timp ce ilfovenii au pierdut partida disputată în deplasare cu ACS Poli Timişoara. În sezonul regulat, cele două formaţii au reuşit fiecare să îşi câştige meciurile disputate pe teren propriu cu acelaşi scor, 1-0. În tur, Gaz Metan s-a impus prin golul marcat de Mircea Axente, iar în retur, FC Voluntari a câştigat graţie golului marcat de Petre Ivanovici. 

Cred în victorie

Gaziștii s-au pregătit foarte bine în ultimele zile şi îşi doresc, desigur, un rezultat pozitiv în confruntarea de la Voluntari. Aceştia ar putea să profite şi de faptul că ilfovenii au jucat aseară o partidă oficială, în deplasare cu CS Mioveni, în sferturile de finală ale Cupei României. „Am acumulat până acum 4 puncte în play-out şi ne dorim să o ţinem pe această linie. Cu Voluntariul în campionat au fost două partide similare, noi am câştigat acasă cu 1-0, ei au câştigat pe terenul lor tot cu acelaşi scor. Sperăm să ieşim învingători din teren“, spun elevii lui Cristi Pustai.

Program încărcat

Gaz Metan a început play-out-ul cu două jocuri pe teren propriu, duminică joacă la Voluntari, apoi, peste trei zile, va întâlni acasă CSM Iaşi. Duminica viitoare, alb-negrii vor evolua în deplasare la Chiajna, iar apoi din nou acasă cu Pandurii. Ulterior, gaziştii vor disputa, conform programului, nu mai puţin de trei meciuri în deplasare. 

CRISTIAN PUSTAI | antrenor: „Într-adevăr, am început cu două meciuri acasă, am luat 4 puncte, era şi mai bine dacă luam 6. Dacă ne uităm la program, vom avea trei meciuri consecutive în deplasare, nu am mai întâlnit asta. Vom juca ultima partidă din tur la Timişoara, iar pe urmă la Mureş şi Botoşani. Prea tot căutăm acum defecte, dar ne întâlnim cu ele.“

Liga 1 în pauză

Fotbaliştii Gazului Metan nu au jucat la sfârşitul săptămânii trecute, în condițiile în care campionatul în Liga 1 a intrat într-o pauză. Acest lucru s-a datorat partidei pe care echipa națională a României a disputant-o duminică seara cu Danemarca, în preliminariile Campionatului Mondial care se va desfășura anul viitor în Rusia. În aceste condiţii, gaziştii au avut liber până marţi, atunci când au reînceput antrenamentele. 
    Trimite prin e-mail