joi, 30 martie 2017

Publicat la 3/30/2017 10:46:00 p.m. de Redacţie

Bani pentru proiecte culturale şi sportive


Primăria municipiului Mediaș a lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, sesiunea de selecţie publică a proiectelor pentru activități culturale, care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local în anul 2017.

Propunerile de proiecte pot fi depuse până pe 24 aprilie, la Registratura Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret. Acordarea de finanţări nerambursabile din fonduri publice este reglementată printr-o hotărâre aprobată de Consiliul Local în şedinţa ordinară din luna martie.
Tot la sfârşitul săptămânii trecute, a fost lansată şi sesiunea de selecţie publică a proiectelor pentru activități sportive nonprofit de interes general, care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Mediaş. Propunerile de proiect pot fi depuse în perioada tot până pe 24 aprilie, la Registratura Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret. Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități sportive nonprofit de interes general”. (A.P.)
    Trimite prin e-mail