miercuri, 22 februarie 2017

Publicat la 2/22/2017 10:01:00 a.m. de Anonim

Șoferi cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier



Ieri dimineață, polițiștii rutieri au oprit pentru control, în orașul Dumbrăveni, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Mureș, este neînmatriculat, având valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirată din data de 17 ianuarie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.
Tot ieri, de această dată în Agnita, polițiștii rutieri au depistat un autoturism neînmatriculat, care avea aplicate numerele altei mașini. La volan se afla un cetățean străin, în vârstă de 46 de ani, domiciliat fără forme legale în satul Richiș. "Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2. Cod penal", a precizat subcomisarul Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. (A.L.)
    Trimite prin e-mail