vineri, 24 februarie 2017

Publicat la 2/24/2017 03:08:00 p.m. de Redacţie

Deputatul PNL Constantin Șovăială: Mediașul este foarte important pentru mine


Deputatul PNL Constantin Șovăială și-a deschis un birou parlamentar în municipiul de pe Târnava Mare. 


Autor: Alex PÎNTEA

Biroul inaugurat vinerea trecută funcționează la sediul filialei locale a liberalilor, din Piața Regele Ferdinand I. Parlamentarul a promis că va fi prezent la Mediaș cel puțin de două ori pe lună. Biroul parlamentar este primul pe care Constantin Șovăială îl deschide în județul Sibiu. „Munca noastră, a liberalilor, în Opoziție, are nevoie de sprijinul cetățenilor, de aceea o să fim între oameni. Am să mă aflu aici probabil mai des decât se află chiar parlamentarii cu buletin de Mediaș“, a promis Șovăială.

Va sprijini orașul

Deputatul a explicat că Mediașul este foarte important pentru el și cunoaște problemele orașului. Din acest motiv, a și luat decizia de a-și deschide aici un birou parlamentar, pentru a fi mai aproape de medieșeni, dar și de locuitorii zonei de nord a județului Sibiu. „Am fost întotdeauna un susținător al medieșenilor, atât în calitatea de vicepreședinte, iar ulterior președinte al Consiliului Județean Sibiu și voi rămâne la fel și în calitatea pe care o am acum, aceea de parlamentar. Am găsit aici mereu oameni deosebiți. Cred sincer că urmează patru ani speciali pentru oraș, ani în care locuitorii vor avea dovezi ale unei administrații eficiente. Dovadă este faptul că, imediat după preluarea mandatului de primar, Gheorghe Roman a trecut la treabă și Mediașul arată altfel. Cred, de asemenea, sincer în primarii noștri din zona de nord, dar și în primarul Mediașului, Gheorghe Roman, în mod special. Mă bucur că a acceptat să facem o echipă pentru promovarea Mediașului la București”, a mărturisit Constatin Șovăială.

Felicitat de Roman

Președintele PNL Mediaș, Gheorghe Roman, a explicat că este important faptul că deputatul nu a uitat că și medieșenii l-au trimis în Parlamentul României pe acesta. „Pentru mine, ca președinte, pentru noi, ca organizație, a fost o zi importantă pentru că deputatul Constantin Șovăială a acceptat să își deschidă birou parlamentar la Mediaș. L-a deschis la Mediaș, dar sunt convins că va activa pentru tot nordul județului Sibiu. Nu pot decât să îi urez mult succes și, în același timp, să îi mulțumesc pentru că și-a amintit că medieșenii l-au votat și acest lucru este extrem de important. Eu mereu o să le reamintesc parlamentarilor care vin în Mediaș că au ajuns acolo și datorită votului pe care medieșenii li l-au dat”, a subliniat Gheorghe Roman.

Constantin ȘOVĂIALĂ | deputat: „Am încredere în administrația PNL a Mediașului. Voi susține, chiar și din Opoziție, orice demers provenit dinspre Primăria Mediaș. Îi rugăm pe cetățeni să ne semnaleze toate derapajele celor de la Putere.“

    Trimite prin e-mail