joi, 16 februarie 2017

Publicat la 2/16/2017 09:38:00 a.m. de Redacţie

Bronz la Balcaniadă


Performanţă foarte bună pentru atletul medieșean Alexandru Vandor la Campionatele Balcanice de sală destinate juniorilor.

Sportivul pregătit de antrenorul Vasile Ibăşfălean a reuşit să câştige medalia de bronz cu ştafeta de 4x400 metri a României. Pe lângă medalie a fost stabilit şi un nou record naţional în această probă, cu timpul de 3 minute şi 19 secunde. De asemenea. Alexandru Vandor s-a clasat pe locul 6 în proba de 800 de metri, înregistrând un record personal, cu timpul de 1 minut, 54 de secunde și 35 de sutimi. „A fost un concurs dificil, având în vedere că a fost prima ediție la care au participat 16 țări. România s-a deplasat cu un sportiv pe probă având în vedere costul deplasării cu avionul, asta pentru siguranța sportivilor în legătură cu atentatele din Turcia, iar alte țări au mers cu doi sportivi pe probă, deplasându-se cu autocare”, a explicat antrenorul Vasile Ibășfălean. Campionatele balcanice s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, la Istanbul.
Peste două săptămâni, Vandor va participa la Campionatele Naționale de Juniori. Competiția va avea loc la București, iar obiectivul sportivului medieșean este titlul național în proba de 800 de metri și un nou record personal. (A.P.)
    Trimite prin e-mail