sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Publicat la 1/07/2017 09:38:00 p.m. de Anonim

Proiecția filmului “Ultimul vis pentru Lună” la Mediaș | VIDEO



Asociația Culturală “Mediașul nostru” organizează marți, 31 ianuarie, începând cu ora 18.00, la Casa Gazelor Naturale, proiecția filmului “Ultimul vis pentru Lună”.

Proiecția filmului va avea loc cu participarea realizatorilor și va fi urmată de o sesiune de întrebări și discuții pe tema filmului. Intrarea este gratuită.



Cea mai recentă producție a Asociației Nova Polaris din Sibiu, “Ultimul vis pentru Lună/The Last Dream for the Moon”, este un film independent, de mediu metraj (30 minute), de știință/ficțiune/mister, realizat pe parcursul anului 2016. Din distribuție fac parte Teodor Porumb, Paul Bondane și alții. Filmul este scris și regizat de Octavian Repede.

Sinopsis: „Iulie, 1969. Cursa spațială pentru explorarea Lunii dintre americani și sovietici își consumă ultimele momente. Prima ființă umană urmează să pășească în scurt timp pe Lună. Dar un incident petrecut în Munții Carpați și o înregistrare misterioasă, descoperită de prof. Werner, duc poveștile despre explorarea Lunii către noi posibilități fantastice”.
    Trimite prin e-mail