vineri, 13 ianuarie 2017

Publicat la 1/13/2017 01:56:00 p.m. de Anonim

Incendiu pe Baznei și zeci de urgențe medicale


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru“ al județului Sibiu a intervenit, în ultimele zile, pentru stingerea a două incendii și pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii a două accidente rutiere.

De asemenea, tot în această perioadă, 25 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte șapte persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale orașelor Copșa Mică, Dumbrăveni și Ocna Sibiului.
În noaptea de marți spre miercuri, la ora 00.05, pompierii din cadrul Secției Mediaș au intervenit pe strada Baznei din municipiu, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Incendiul a cuprins acoperișul și tavanul pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și a deteriorat pereții și parchetul mansardei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, timp de aproape două ore, pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de evacuare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile din jur. (A.L.)
    Trimite prin e-mail