vineri, 20 ianuarie 2017

Publicat la 1/20/2017 12:54:00 p.m. de Redacţie

Eșec la limită pentru Gaz Metan! Singura veste bună este revenirea lui Eric


Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș a pierdut prima partidă de verificare, disputată miercuri după-amiază, în cantonamentul din Antalya. 


Autor: Alex PÎNTEA

Formația lui Cristian Pustai a fost învinsă la limită, scor 1-0, de către FK Qabala din Azerbaidjan. Singurul gol al confruntării a fost marcat de azeri, în minutul 31. De partea cealaltă, gaziștii nu au găsit drumul spre gol și au ratat mai multe ocazii clare. Gaz Metan va disputa următorul joc de verificare, sâmbătă, cu Honved Budapesta.

Au controlat meciul

Partida dintre Gaz Metan și FK Qabala a fost una intens disputată. În prima parte a jocului, șuturile lui Ovidiu Bic și Ciprian Petre au fost respinse în corner, iar de cealaltă parte, azerii au reușit să marcheze în minutul 31. Repriza a doua a fost dominată aproape în totalitate de gaziști, care au ratat mai multe ocazii clare de gol. În finalul meciului, brazilianul Eric de Oliveira a fost faultat în careul de 16 metri, însă arbitrul întâlnirii nu a acordat nimic.

A rulat tot lotul

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida cu  FK Qabala în formula: Răzvan Pleșca în poartă, Romeo Roberto, Aleksander Susnjar, Jasmin Trtovac și Dario Rugasevici pe linia de fund, Ovidiu Bic și Iulian Cristea la închidere, Alexandru Munteanu, Ciprian Petre și Alexandru Buziuc în linia de mijloc, iar în atac a evoluat Mircea Axente. În repriza secundă, au intrat: Alexandru Greab, Valentin Crețu, Bernard Itoua, Akaki Khubutia, Ionuț Buzean, Valentin Coșereanu, Sabin Lupu, Radu Zaharia, Cristian Danci, Darius Olaru și Cristian Gavra. De asemenea, în ultimele 20 de minute, Răzvan Trif l-a înlocuit pe Valentin Coșereanu, iar Eric de Oliveira a evoluat în locul lui Darius Olaru.

A revenit Eric

Zilele trecute, gaziștii au primit vești bune. Cu toate că nu a luat parte la reunirea lotului și nici nu a plecat cu echipa în Turcia, Eric va continua la Mediaș până în vară. Jucătorul de origine braziliană a anunțat că rămâne la Gaz Metan și s-a alăturat lotului în Antalya, acolo unde fotbaliștii lui Cristian Pustai se vor pregăti până în data de 26 ianuarie pentru reluarea sezonului.
    Trimite prin e-mail