vineri, 13 ianuarie 2017

Publicat la 1/13/2017 02:05:00 p.m. de Anonim

Centrul de examinare auto de la Mediaș își va deschide porțile în această primăvară


Lucrările de amenajare a centrului pentru examinări auto de la Mediaș încep luna aceasta și vor fi gata în cel mai scurt timp posibil. Ulterior, Prefectura trebuie să aducă aparatura şi personalul necesar pentru buna funcţionare a acestuia. 


Autor: Alex PÎNTEA

Centrul va deservi municipiul Mediaş, orașele Dumbrăveni și Copşa Mică şi comunele din zona de nord a judeţului. Totodată, din locaţia de la fosta unitate militară de aviaţie ar urma să plece pe traseu candidaţii pentru permisul auto. 

Au toate avizele

Municipalitatea şi-a propus ca în cel mai scurt timp să rezolve problema centrului de examinare teoretică, despre care se vorbeşte de mai mulţi ani, fără ca lucrurile să se şi concretizeze. Astfel, la sfârşitul anului trecut au fost obţinute toate avizele necesare şi pot demara lucrările propriu-zise. „În ședința Consiliului Local Mediaş din luna decembrie, am avut un punct pe ordinea de zi prin care ne propunem să urgentăm înființarea Centrului de Permise Auto de la Mediaș. Din păcate, pe acest subiect, mulți au vorbit foarte multe și de cele mai multe ori au vorbit fără rost. În acest moment, toate avizele există și urmează ca într-un timp extrem de scurt să amenajăm locația respectivă și apoi să punem la dispoziția Prefecturii Sibiu spațiul pe care îl vom amenaja”, a declarat Gheorghe Roman, primarul municipiului de pe Târnava Mare.

Pentru toată zona

Centrul de examinare auto de la Mediaș va funcționa în imobilul situat pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr. 17. Acesta va deservi municipiul Mediaș, orașele Dumbrăveni și Copșa Mică dar și comunele din zona de nord a județului Sibiu. Este vorba de localităţile Şeica Mică, Şeica Mare, Micăsasa, Axente Sever, Moşna, Dârlos, Bazna, Blăjel, Brateiu, Biertan, Aţel, Alma, Hoghilag, Laslea, Târnava şi Valea Viilor. Practic, candidaţii pentru permisul auto nu vor mai fi obligaţi să meargă până la Sibiu pentru a susţine examenul teoretic.
    Trimite prin e-mail