miercuri, 30 noiembrie 2016

Publicat la 11/30/2016 08:50:00 p.m. de Redacţie

Un tânăr din Mediaș a încercat să se sinucidă în arestul Poliției


Un deţinut a încercat să se sinucidă, în această dimineață, în arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, potrivit Elenei Welter, purtătoarei de cuvânt a instituţiei. 

Bărbatul în vârstă de 25 de ani este medieșean și fusese arestat cu o zi înainte, pentru două tâlhării şi un furt. El a plecat din cameră cu un cearceaf ascuns, până la baie. La baie, în timp ce a încercat să îşi facă un ştreang din cearceaf şi să-l agaţe de nişte ţevi, ceilalţi deţinuţi au chemat în ajutor poliţiştii, care l-au împiedicat pe arestat să se sinucidă, spune purtătorul de cuvânt, citat de Agerpres. Poliţiştii din arest vor fi verificaţi şi trebuie să explice cum a fost posibil ca un deţinut să încerce să se sinucidă. 
"În prezent, deţinutul este în afara oricărui pericol, în arest. A fost dus la spital pentru investigaţii şi la Psihiatrie, după care a fost adus înapoi în arest. Conducerea IPJ a dispus verificări interne pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul", a explicat reprezentanta IPJ Sibiu. 
    Trimite prin e-mail