vineri, 4 noiembrie 2016

Publicat la 11/04/2016 01:38:00 p.m. de Anonim

Un medieșean la șefia IPJ Sibiu



Inspectorul șef al IPJ Sibiu, Iulian Ivancea, a fost promovat la București. În locul său rămâne, deocamdată, adjunctul Lucian Tarnu.

„Urmare a împuternicirii domnului comisar-şef de poliţie Ivancea Tiberiu-Iulian, inspector șef al IPJ Sibiu, să exercite cu caracter temporar atribuțiile funcţiei de director adjunct al Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, comisarul șef de poliție Tarnu Lucian Ioan, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție a preluat, conform fișei postului, atribuțiile inspectorului șef. În vederea încadrării postului de inspector șef, conform prevederilor legale incidente, conducerea IGPR va formula în perioada următoare propuneri conducerii Ministerului Afacerilor Interne”, se arată într-un comunicat dat publicității, miercuri după-amiază, de Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Lucian Tarnu, în vârstă de 42 de ani, este medieșean. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti în 1997, cu gradul de sublocotenent de poliţie și a devenit doctor în drept în 2008, după absolvirea aceleiași facultăți. Noul comandant și-a început cariera în poliție ca ofițer operativ în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere al IPJ Sibiu, în iulie 1997. Trei ani mai târziu, a fost promovat ca ofițer specialist, apoi, în perioada 15 aprilie 2003 - 23 ianuarie 2006, a condus Serviciul Poliţiei Rutiere al IPJ Sibiu. De atunci și până în prezent, a ocupat funcția de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu, cu responsabilitate pe linie de ordine şi siguranţă publică, poliție rutieră și prevenirea criminalității. (M.C.)
    Trimite prin e-mail