marți, 29 noiembrie 2016

Publicat la 11/29/2016 11:00:00 a.m. de Anonim

Suspect de tâlhărie, reţinut de poliţiştii medieşeni



Ieri, 28 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Mediaş au identificat un medieşean în vârstă de 25 de ani, bănuit de săvârşirea a două tâlhării pe raza municipiului Mediaş, în zilele de 27, respectiv 28 noiembrie.

Potrivit polițiștilor, bărbatul a pătruns în două locuinţe, unde a ameninţat şi lovit proprietarii şi de unde a sustras mai multe bunuri şi bani.
Medieşeanul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi urmează ca, astăzi, să fie prezentat Parchetului Mediaş şi, în continuare, Judecătoriei Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă ca urmare a săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată şi a unei infracţiuni de furt.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, aflat în prezent încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. (A.L.)
    Trimite prin e-mail