marți, 29 noiembrie 2016

Publicat la 11/29/2016 11:05:00 a.m. de Anonim

Revenire spectaculoasă! Gaz Metan Mediaș a învins Concordia Chiajna și întâlnește FC Botoşani


Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș își continuă seria rezultatelor foarte bune în Liga I. A învins Concordia Chiajna cu scorul de 3-1, după o repriză secundă perfectă. Formația lui Pustai a fost condusă cu 1-0 la capătul primei reprize, însă a întors meciul în actul secund.


Autor: Alex PÎNTEA
Foto: Istvan BERTALAN

Mircea Axente, cu două reușite, și uimitorul  Azdren Llullaku au adus a treia victorie a formației lor în retur, iar alb-negrii sunt în continuare pe podiumul Ligii I. Mâine după-amiază, de la ora 17.30, Gaz Metan va întâlni în deplasare FC Botoşani, într-o etapă intermediară a campionatului.

Lovitură grea

Gaz Metan şi-a propus să obţină în faţa Concordiei Chiajna un nou rezultat pozitiv, însă a făcut o primă repriză slabă. Chiar dacă alb-negrii au încercat mai mult în jumătatea adversă, cei care au marcat au fost oaspeții. În minutul 27, Cristian Ciobanu a profitat de o eroare a lui Aleksander Susnjar în careu și a înscris cu un șut fără speranță pentru Răzvan Pleșca. 

Repriză perfectă

La 12 minute de la reluarea jocului, Concordia a rămas în 10 oameni, după ce Milano Koenders a văzut al doilea cartonaș galben și, implicit, cartonașul roșu. Puțin mai târziu, Dario Rugasevic a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Mircea Axente, care a egalat scorul. Peste alte 8 minute, Llullaku și-a adus echipa în avantaj, după ce a finalizat cu stângul din interiorul careului. Soarta partidei a fost stabilită de Axente în minutul 72. Atacantul Gazului a fost deschis foarte bine de Eric, a șutat la poartă, Cristian Bălgrădean a încercat să respingă, dar mingea a intrat până la urmă în plasă.


La cota 14

Llullaku şi-a consolidat, în partida cu ilfovenii, poziţia de golgeter al Ligii I. Mijlocaşul a marcat cel de-al 14-lea său gol în 17 etape de campionat. „La pauză, antrenorul ne-a trezit, pentru că dormeam pe teren, mai ales eu. A știut cum să ne ia personal, unul câte unul, și s-a văzut în repriza a doua. A fost o victorie foarte frumoasă din partea noatră. Ne-am revenit în repriza a doua și ne-am trezit la timp“, a comentat albanezul.

Azdren LLULLAKU | mijlocaş: „Normal că mă bucur pentru gol, dar pe primul loc vine echipa. Am contract până în vară și vom discuta, vom vedea. Nu știu nimic nici eu, nu vreau să mă gândesc la un transfer, pentru că acum sunt la Gaz Metan.“

Loc meritat

Cristian Pustai a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru rezultatul obţinut. Tehnicianul alb-negrilor a mai spus că în opinia sa, Gaz Metan merită un loc în play-off-ul campionatului. „Cred că merităm să jucăm și noi în play-off. Până acum se vorbea doar de Pandurii, de Dinamo în play-off. Dar, uite, așa, fără să fim mediatizați, ne facem treaba şi sper să ajungem cât mai sus. Am revenit de la 0-1, am avut încredere și în Mircea Axente și în Azdren Llullaku, deși nu au jucat nimic în prima repriză. Dar eu aveam speranțe, pentru că jocul echipei din prima repriză a fost destul de bun“, a arătat Pustai. 
    Trimite prin e-mail