duminică, 13 noiembrie 2016

Publicat la 11/13/2016 01:43:00 p.m. de Anonim

Raluca Turcan: PNL Sibiu a ales o campanie din care lipsesc lansări fastuoase



PNL Sibiu a ales o campanie electorală din care lipsesc lansări fastuoase, cu baloane şi steguleţe, şi a preferat să vorbească direct cu cetăţenii, a declarat duminică liderul organizaţiei judeţene, deputatul Raluca Turcan. 

În perspectiva alegerilor parlamentare, liberalii susţin că o campanie în care să primeze discuţiile om cu om, la firul ierbii, în fiecare cartier, în fiecare localitate este exerciţiul cel mai bun pentru un om politic, pentru a înţelege foarte bine care este pulsul societăţii, se arată într-un comunicat al organizației județene. 
Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, candidat la Camera Deputaţilor, consideră că, ''după o activitate atât de susţinută în Parlament, cu rezultate concrete, după atâtea întâlniri cu oamenii în fiecare localitate, lansările fastuoase nu-şi mai au locul''. 
"Echipa PNL este zilnic în fiecare colţ din Sibiu. Stăm de vorbă cu oamenii, le prezentăm soluţiile la problemele pe care deja le cunoaştem. Pentru creşteri salariale şi de pensii, pentru bani de drumuri şi investiţii ai nevoie de economie puternică. Investitorii trebuie să ştie că PNL militează pentru: ţintirea ajutoarelor de stat către capitalul autohton, sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii autohtone, dereglementare şi debirocratizare, generalizarea cotei unice, inclusiv cota standard de TVA şi pentru contribuţiile sociale plătite de angajat şi angajator. Noi vrem să fim sinceri cu oamenii, nu-i amăgim şi le spunem doar lucruri care sunt realizabile", a afirmat Turcan.
    Trimite prin e-mail