miercuri, 2 noiembrie 2016

Publicat la 11/02/2016 07:39:00 a.m. de Anonim

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan: Nu s-a construit niciun spital în 27 de ani; de aici trebuie început


Vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, crede că este necesară reformarea totală a sistemului sanitar, fiind nevoie în special de construcţia de spitale. 

"Din păcate, sunt de părere că, la fel ca şi în cazul infrastructurii, la fel ca şi în cazul învăţământului, şi aici trebuie să ne implicăm cu toţii şi să cerem reformarea totală a sistemului. Un om nu poate face nimic, împreună putem produce viitorul pe care ni-l dorim. Nu s-a construit niciun spital în 27 de ani. Nu s-a schimbat nimic în baza sistemului de sănătate. Sunt de părere că de aici trebuie început", a scris, ieri, Raluca Turcan, într-o postare pe pagina ei de Facebook, relatează Agerpres
Aceasta nu crede că doctorii, asistentele sau miniştrii Sănătăţii sunt de vină pentru problemele sistemului sanitar. "Nu cred că sunt de vină cei care se îngrijesc de sănătatea noastră. (...) Este o problemă imensă pentru cei care activează în sistem, dar trebuie să săpăm mai mult pentru a rezolva ceva pe termen lung. Nu cred că sunt de vină nici românii care cer servicii mai bune. (...) S-ar putea să-mi atrag antipatii, dar nu cred că este nici vina zecilor de miniştri care s-au scurs la cârma acestui minister. Nimeni nu poate clinti ceva din loc aici, fără să producă un cutremur. Totul trebuie reaşezat pe o altă fundaţie şi nici un ministru nu a avut susţinerea, dar nici puterea de a reaşeza totul pe alte baze", a mai spus Turcan. 
    Trimite prin e-mail