joi, 3 noiembrie 2016

Publicat la 11/03/2016 10:10:00 p.m. de Anonim

Dragoman ținteşte medalii



Jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman participă, în această săptămână, la Open-ul Ungariei. Acesta se desfăşoară în perioada 2-5 noiembrie, iar sportiva pregătită de antrenorul Gheorghe Vaida va concura în probele de individual, dublu, dar şi la echipe.

Autor: Alex PÎNTEA

Andreea Dragoman nu este la prima participare la Open-ul Ungariei. Dacă anul trecut evoluţia sa a fost una mai puţin reuşită, în 2014, aceasta a câştigat medalia de argint la echipe şi cea de bronz la individual. „Am încercat să mă antrenez cât mai mult pentru acest concurs. În primul rând, îmi doresc să joc cât mai bine și să ajung cât mai sus. Sunt convinsă că voi avea şi meciuri grele, mai ales că vor participa la această competiţie şi sportive din Asia. Sper, totuşi, să fac un rezultat bun în Ungaria“, a explicat Dragoman.

Meciuri grele

Săptămâna viitoare jucătoarea medieşeancă va participa la o nouă competiţie internaţională. Este vorba de Open-ul Austriei, care se va desfăşura în perioada 12-15 noiembrie. Andreea Dragoman va concura la două categorii, la individual şi, respectiv, în proba de dublu. „La Open-ul Austriei mă aștept ca toate meciurile să fie grele, dar cu siguranţă o să mă mobilizez și o să dau tot ce e mai bun din mine“, promite Andreea Dragoman.
    Trimite prin e-mail