miercuri, 19 octombrie 2016

Publicat la 10/19/2016 07:45:00 p.m. de Redacţie

Accident cu maşina Poliţiei, provocat de un medieșean de 72 ani



O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident de circulaţie pe Drumul Naţional 14, la intrarea în Mediaş dinspre Sibiu. 


Autor: Alex PÎNTEA

Un conducător auto nu a acordat prioritate şi a lovit maşina, un poliţist şi un pasager din maşină fiind răniţi. Accidentul de circulaţie s-a produs luni, în jurul amiezii, atunci când un autoturism condus de un medieşean în vârstă de 72 ani a ieşit din curtea unei societăţi comerciale fără să se asigure şi a lovit autospeciala Poliţiei.
În urma impactului, poliţistul de la volan, care lucrează în cadrul Postului de Poliţie Moşna, dar şi o persoană pe care acesta o conducea la audieri, au  fost răniţi. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Mediaş pentru investigaţii medicale. „În data de 17 octombrie, în jurul orelor 11.15, un bărbat în vârstă de 72 de ani domiciliat în municipiul Mediaș, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe Șoseaua Sibiului din municipiu, la ieșirea de pe o proprietate alăturată drumului public, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere unei autospeciale de Poliție condusă regulamentar dinspre municipiul Mediaș înspre municipiul Sibiu. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a agentului de poliție, conducătorul autospecialei, precum și a unuia dintre pasagerii din această autospecială, acesta din urmă posedând mandat și urmând a fi prezentat Tribunalului Sibiu“, a menționat comisarul Ion Mogoşanu, șeful Biroului Poliției Rutiere Mediaș. Cazul este cercetat în continuare de către poliţişti,  care au deschis un dosar de cercetare penală pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.
    Trimite prin e-mail