miercuri, 28 septembrie 2016

Publicat la 9/28/2016 11:30:00 a.m. de Redacţie

Voluntarii din Copșa Mică au adunat peste 400 kg de deșeuri


Campania naţională de curăţenie „Let’s Do It, Romania!” a adunat și anul acesta aproximativ 400 de voluntari ai oraşului Copșa Mică.


Autor: Aurelian LUNGU

Majoritatea voluntarilor au fost elevi ai Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu”, în subordinea căruia funcționează toate instituțiile de învățământ din oraș, ajutați de pompierii voluntari și de către mai mulți angajați ai Primăriei, printre care s-a numărat inclusiv primarul Daniel Tudor Mihalache. „La ora 9.00 ne-am dat întâlnire, cu mic, cu mare, aşa cum am promis, în cele patru puncte de adunare din oraș și am curăţat Copşa Mică de toate deşeurile. În sprijinul nostru a venit și societatea ECO-SAL, care a colectat sacii cu peste 400 kg deşeuri, aceștia fiind ridicați şi transportați în locurile autorizate în aceeaşi zi“, informează un comunicat de presă al Primăriei Copșa Mică.
Pe lângă voluntari, și alți copşeni şi-au adus contribuția la campania de sâmbătă, igienizând terenurile din jurul caselor şi blocurilor. „Participarea la campania națională «Let’s Do It, Romania!» este ceva obișnuit pentru locuitorii orașului Copșa Mică, care și anul acesta au aderat la noul motto: «Împreună dez-obișnuim România de deșeuri». Mulţumim tuturor participanților, ne revedem la anul!“, conchid reprezentanții Primăriei.
    Trimite prin e-mail