joi, 22 septembrie 2016

Publicat la 9/22/2016 09:02:00 a.m. de Redacţie

Patru tâlhari din Târnava, trimiși după gratii



Patru bărbaţi din comuna Târnava au fost reţinuţi, la sfârşitul săptămânii trecute, fiind bănuiţi că au săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat.

Aceştia au vârsta cuprinsă între 14 şi 31 de ani şi au fost depistaţi şi reţinuţi în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii Poliţiei oraşului Copşa Mică şi ai Postului de Poliţie Târnava. „În fapt, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au stabilit faptul că cei patru bărbaţi ar fi săvârşit 13 infracţiuni de furt calificat, rămase iniţial cu autor necunoscut. Faptele ar fi fost săvârşite în localitatea Târnava, în perioada mai - septembrie 2016. În cadrul cercetărilor, o parte din bunurile provenite din săvârşirea acestor fapte au fost găsite la domiciliile bănuiţilor. De asemenea, la domiciliul unuia dintre ei, poliţiştii au găsit un moped, cu privire la care există suspiciunea că ar fi furat din municipiul Mediaş. În acest sens, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş continuă cercetările”, a precizat subcomisarul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.
Faţă de cei patru bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Judecătoriei Mediaş, cu propunere de arestare preventivă şi punere în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat. Instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor trei adulţi şi cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile a minorului de 14 ani. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. (A.P.)
    Trimite prin e-mail