joi, 22 septembrie 2016

Publicat la 9/22/2016 09:38:00 a.m. de Redacţie

Clubul Tera Şah Mediaş, primit în casă nouă


De la începutul acestei săptămâni, Clubul Tera Şah Mediaş îşi desfăşoară activitatea în spaţiul aparţinând Asociaţiei Culturale „Mediaşul nostru“, din Piaţa Regele Ferdinand I nr. 3. 

Autor: Alex PÎNTEA

În ultimii ani, clubul a funcţionat într-un spaţiu aparţinând Gimnaziului „Cireşarii“, însă clădirea respectivă va intra în reparaţii capitale, astfel că membrii clubului riscau să rămână fără sală de antrenament.
Situaţia a fost rezolvată cu ajutorul Asociaţiei Culturale „Mediaşul nostru“, care le-a pus la dispoziţie propriul spaţiu şahiştilor. „Începând din 19 septembrie, Club Tera Şah Mediaş va activa în spaţiul aparţinând Asociaţiei Culturale «Mediaşul nostru». Timp de mai mulţi ani, clubul şi-a derulat activitatea într-un spaţiu pus la dispoziţie de Gimnaziul «Cireşarii» Mediaş. Întrucât clădirea respectivă urmează să intre în reparaţii capitale, membrii clubului s-au văzut puşi în situaţia de a nu mai avea unde să-şi desfăşoare antrenamentele“, a explicat antrenorul Emil Deliman. Astfel, clubul de şah medieşean activează de acum înainte în centrul istoric. În zilele de luni, miercuri şi joi, în intervalul orar 17.00-19.00, sunt programate cursuri de pregătire pentru copii, grupe de începători şi avansaţi, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 și 13.00 au loc partide de şah şi mini-turnee. La acestea sunt invitaţi să participe toți pasionații de șah din municipiul Mediaș, copii, juniori, seniori și veterani.
    Trimite prin e-mail