miercuri, 20 iulie 2016

Publicat la 7/20/2016 07:42:00 p.m. de Anonim

Pachete educaționale oferite de Universitatea Româno-Germană din Sibiu (P)


Universitatea Româno-Germană din Sibiu, singura universitate particulară acreditată din Sibiu, prin Legea nr. 115/2005, cu predare în limba română, oferă viitorilor studenți „pachete educaționale”, create și conturate în funcție de nevoile actuale de pregătire și formare profesională, care să ajute tinerii absolvenți în obținerea locului de muncă dorit și în construirea unei cariere profesionale.

„Pachetul educațional” reprezintă un nou concept integrat al ofertei educaționale de studii universitare, format din trei componente absolut necesare pentru formarea și inserția facilă pe piața muncii a tinerilor. 
În primul rând, pachetul educațional conține un program de studii universitare de licență sau de masterat, la alegere dintr-o ofertă de specializări competitive. În al doilea rând, acesta oferă studenților oportunitatea de a urma în mod gratuit, la alegere, un curs de formare profesională. Cea de-a treia componentă a pachetului include servicii gratuite de consiliere și orientare în carieră pentru studenți.
Pachetele educaționale create de universitatea noastră au scopul de a motiva absolvenții (de liceu sau de licență) să-și continue studiile și de a le oferi toate instrumentele necesare de care vor avea nevoie pentru a concura cu încredere pe piața muncii.
Oferta educațională a U.R.G.S. pentru anul universitar 2016-2017 cuprinde programe de:

Studii universitare de licență: 
- Drept;
- Management; 
- Contabilitate și informatică de gestiune;
- Economia comerțului, turismului, serviciilor și managementul calității; 

Studii universitare de masterat: 
- Managementul organizaţiilor;
- Managementul strategic al resurselor umane; 
- Managementul proiectelor cu finanţare europeană;
Studii postuniversitare: 
- Infracțiuni economico-financiare.

Cei care doresc să se înscrie la programele de studii din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu mai au la dispoziție o săptămână, 28 iulie fiind ultima zi de înscrieri din cadrul primei sesiuni de admitere. În funcție de numărul de locuri rămase neocupate, se va organiza o a doua sesiune de admitere, în cursul lunii septembrie. Fiecare student înscris la oricare dintre programele de studii oferite de universitate va beneficia în mod gratuit de întregul pachet educațional.
Centrul de înscriere se află la sediul universității din Sibiu, str. Rîului, nr. 23, la parter (Sala P1). Documentele necesare pentru dosarul de înscriere la admitere sunt disponibile pe site-ul universității, la secțiunea Admitere.
Pentru mai multe informații legate de oferta educațională și admiterea la Universitatea Româno-Germană din Sibiu, vă invităm să accesați http://www.roger-univ.ro/admitere/admitere.html

    Trimite prin e-mail