marți, 5 iulie 2016

Publicat la 7/05/2016 11:11:00 a.m. de Anonim

Întâlniri cu directorii școlilor și constructorii



Viceprimarul Christine Thellmann va organiza întâlniri la fiecare unitate de învăţământ din oraş pentru a stabili care sunt investiţiile necesare pentru perioada următoare.

Măsura vine după ce, săptămâna trecută, la sediul Primăriei municipiului Mediaş, a fost organizată o întâlnire cu reprezentanţii tuturor unităţilor de învăţământ din oraş. La această întâlnire au fost prezenţi primarul Gheorghe Roman, viceprimarul Christine Thellmann şi prof. dr. Ștefan Firu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Cu această ocazie au fost discutate problemele cu care se confruntă în momentul de faţă unităţile de învăţământ, pentru găsirea unor soluţii. 
Tot săptămâna trecută, Roman și Thellmann i-au invitat la o discuție pe constructorii din Mediaș. La întâlnire s-a discutat despre modul în care trebuie să se execute lucrările de infrastructură din punct de vedere al investițiilor, ocazie cu care edilul-șef a dat asigurări că municipalitatea va fi un partener serios atâta timp cât lucrările vor fi executate corect. (A.L.) 
    Trimite prin e-mail