miercuri, 20 iulie 2016

Publicat la 7/20/2016 08:04:00 p.m. de Anonim

Aleşii, în direct. Roman i-a dat temă lui Macaveiu


Medieşenii interesaţi de activitatea Consiliului Local Mediaş vor putea urmări în direct pe internet şedinţele acestui for.

Propunerea i-a aparţinut social-democratului Mihai Macaveiu şi a fost făcută în prima şedinţă ordinară a noului legislativ local, desfăşurată la începutul acestei săptămâni. Acesta consideră că există medieşeni interesaţi să vadă ceea ce se hotărăşte, însă nu pot ajunge la şedinţe. „Propunerea mea este să inițiem un proiect de hotărâre prin care ședințele de Consiliu Local să fie transmise live pe internet. Asta cer de foarte mult timp și ar trebui să fiți cu toții de acord cu ceea ce vreau eu, pentru că, vedeți, am mutat ora ședințelor la ora 14 și sunt cetățeni care ar dori să vină la ședințe și nu pot, dar poate într-o pauză la serviciu se uită la ședința de Consiliu Local“, a explicat Macaveiu.
Primarul Gheorghe Roman a fost de acord cu propunerea, însă i-a cerut consilierului PSD să ia iniţiativa şi să se ocupe de punerea sa în practică. „Când cineva îmi spune că vrea ceva, eu îi spun: «Ocupă-te!». Dacă doriți să vă ocupați, din partea mea aveți toată susținerea și chiar nu am nicio problemă ca ședințele de Consiliu Local să fie transmise și să fie văzute de toată populația municipiului Mediaș“, afirmă Roman. (A.P.)
    Trimite prin e-mail