marți, 21 iunie 2016

Publicat la 6/21/2016 10:53:00 a.m. de Anonim

Dosare penale pentru patru șoferi băuți din Mediaș și Agnita


Poliţiştii rutieri au identificat în trafic, azi-noapte, în jurul orei 00.45, doi conducători auto aflaţi sub influenţa alcoolului. Cei doi medieşeni, cu vârsta de 26, respectiv 35 de ani, au prezentat rezultatul de 0,42, respectiv 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în prezent sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. 

Cercetat penal este și un tânăr de 19 ani, din Agnita, care a provocat un autoaccident, duminică seară, pe drumul județean care leagă Dealu Frumos şi Sărături Băi. Pe fondul vitezei excesive, băiatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, ajungând în rigola care mărgineşte drumul. În urma evenimentului a rezultat doar avarierea autoturismului. Poliţiştii au constatat însă că şoferul nu deţine permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceste condiţii, agnițeanul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără a deţine permis, conducere sub influenţa alcoolului şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. 
Tot duminică, 19 iunie, în jurul orei 23,00, pe DJ 106, un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în oraşul Agnita, a condus un autoturism dinspre Bârghiş spre Agnita, iar la controlul efectuat s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. În plus, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat un rezultat de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului. 
    Trimite prin e-mail