sâmbătă, 21 mai 2016

Publicat la 5/21/2016 11:19:00 a.m. de Redacţie

Sprijin total pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL Mediaş (P.E.)


Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a venit la Mediaş pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi noua echipă pentru Consiliul Local. Alături de acesta s-a aflat şi conducerea judeţeană a formaţiunii, dar şi Daniela Cîmpean, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. Liberalii propun un tandem pentru Primăria Mediaş: Gheorghe Roman pentru funcţia de primar, iar Christine Thellmann pentru funcţia de viceprimar.


Autor: Alex PÎNTEA

Gheorghe Roman se bucură de sprijin de la cel mai înalt nivel al Partidului Naţional Liberal. În luna martie, Copreşedintele Alina Gorghiu a fost la Mediaş, iar în discursul său şi-a arătat susţinerea totală pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL în cursa pentru Primăria Mediaş. Ulterior, a făcut acelaşi lucru secretarul general al partidului, primarul din Oradea, Ilie Bolojan, care a fost şi el la Mediaş. La sfârşitul săptămânii trecute, a venit şi celălalt copreşedinte PNL, Vasile Blaga, care l-a asigurat pe Gheorghe Roman de sprijinul său total în cursa pentru Primărie, dar şi de sprijinul viitorului guvern pentru proiectele prioritare ale Mediaşului. „Am venit cu mare plăcere la Mediaş să-l susţin pe Gheorghe Roman, pe Christinne Thellmann, dar nu numai pe ei, ci şi pe toţi candidaţii noştri din zona de nord a judeţului. Evident că îl susţin pe Gheorghe Roman de mult timp, nu doar de acum. Am avut şi discuţii înainte de a fi desemnat candidatul nostru şi îi mulţumesc că a revenit la matcă. Cred că va face o echipă bună cu Christine Thellmann, pentru că ne interesează nu numai scorul pentru Primărie, ci şi pentru Consiliul Local”, a explicat Vasile Blaga.


PNL, împotriva mutării Romgaz şi Transgaz

Niciodată Guvernul liberal nu va muta sediile Romgaz şi Transgaz la Bucureşti. Prezent la Mediaş, Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a explicat într-o conferinţă de presă că sediile celor două mari companii vor rămâne aici şi niciun Guvern PNL nu va susţine mutarea lor. „Dacă nu s-a putut la un moment dat, prin 2006, să se mute sediile companiilor Romgaz și Transgaz de aici și știți că am venit personal aici cu miniștrii și am spus că nu se mută, nu se va muta niciodată sediul Transgaz și nici sediul Romgaz. Nu se vor muta niciodată, cât suntem noi în viață, sediile companiilor de gaz din Mediaș în București, cum nu se va întâmpla niciodată să susțin un guvern liberal care, de exemplu, poate crede că poate muta sediul companiei CEO Oltenia la București. Ca să mă refer acum la Mediaș, specialiștii în gaze sunt de aici din oraș și din zonă și sediul nu se va muta, pentru că este aici de peste 100 de ani“, a mai spus Vasile Blaga.

PNL Mediaș a decis: tandem Roman - Thellmann 

PNL Mediaş va merge la alegerile locale din 5 iunie cu un tandem la Primărie. La propunerea președintelui Gheorghe Roman, conducerea formațiunii a decis cu unanimitate de voturi să o susțină pe Christine Thellmann pentru funcţia de viceprimar. Astfel, pentru a-și duce la bun sfârșit programul stabilit pentru perioada 2016-2020 şi pentru a o impune ca viceprimar pe Christine Thellmann, liberalii medieşeni îşi propun să obțină la Consiliul Local peste 50% din voturile medieșenilor. Liberalii consideră că orice vot dat altui partid sau candidat independent este dat PSD.

Christine Thellmann

Primul pe buletin

Biroul Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mediaş a stabilit prin tragere la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor pentru funcţia de primar, dar şi pentru Consiliul Local la alegerile locale din data de 5 iunie. Gheorghe Roman, candidatul PNL pentru funcţia de primar, ocupă prima poziţie pe buletinul de vot. De asemenea, Partidul Naţional Liberal ocupă prima poziţie pe buletin la Consiliul Local.



PUBLICITATE ELECTORALA
Publicat de Monitorul de Mediaș, la comanda PNL - Filiala Sibiu, Cod unic AEP: 21160042
    Trimite prin e-mail