luni, 30 mai 2016

Publicat la 5/30/2016 08:08:00 p.m. de Anonim

Sesiunea anuală de comunicări știinţifice a Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu” – ediția XXI, la Universitatea Româno-Germană din Sibiu

În perioada 27-28 mai, Universitatea Româno-Germană din Sibiu a fost gazda celei de-a XXI-a sesiuni de comunicări ştiinţifice a Institutului de Științe Administrative „Paul Negulescu”, cu tema „Administraţia şi justiţia în secolul XXI. Realităţi, perspective, provocări”.



Evenimentul a fost organizat de Institutul de Științe Administrative „Paul Negulescu” și Universitatea Româno-Germană din Sibiu, sub președinția prof.univ.dr. Verginia Vedinaș, membru fondator al Institutului de Ştiinţe Administrative „Paul Negulescu” și membru al Curţii de Conturi a României.


Ediția din acest an a reunit participanți de la universități și instituții publice din toată țara. Dezbaterile din cadrul întâlnirii au fost împărțite pe două secțiuni științifice, respectiv: „Administraţia în secolul XXI – realităţi, perspective, provocări” și „Justiţia în secolul XXI – realităţi, perspective, provocări”.


Totodată, în cadrul acestei manifestări științifice au fost lansate două lucrări de specialitate în domeniul științelor juridice și administrative, de către: Ioan Lazăr – „Dreptul Uniunii Europene în domeniul concurenței” și Oliviu Puie – „Tratat teoretic și practic de contencios administrativ” (volumul I și II), ambele lucrări apărute la Editura Universul Juridic.
    Trimite prin e-mail