luni, 9 mai 2016

Publicat la 5/09/2016 07:30:00 a.m. de Redacţie

Școală pentru părinți, la Mediaș


Seria de workshop-uri „Montessori pentru Părinți“, sub egida Educație by Codruța Brustur și a Centrului de dezvoltare pentru părinți și copii Echilibrium, debutează la Mediaș cu evenimentul „Recompense și pedepse, limite și libertăți în sistemul Montessori”.

Workshop-ul va avea loc miercuri, 11 mai, începând cu ora 18.00, în sala de conferințe a hotelului Traube. „Despre recompense și pedepse, dacă funcționează și de ce și despre libertatea de care avem nevoie și până unde se întinde ea, cum să stabilim atât de necesarele limite pentru copiii noștri. Evenimentul se adresează în egală măsură părinților în devenire, proaspeților părinți, părinților cu unul sau mai mulți copii, familiilor cu școlari și preșcolari și, nu în ultimul rând, bunicilor, bonelor și cadrelor didactice din grădinițe și învățământului primar, care își doresc să sprijine dezvoltarea armonioasă a copilului, respectând și venind în întâmpinarea etapelor naturale de evoluție ale acestuia, indiferent dacă intenționează sau nu să înscrie copilul în sistemul educațional Montessori“, au anunțat organizatorii.
Pentru a participa la eveniment, este necesară înscrierea, iar locurile sunt limitate. Taxa de participare este de 50 de lei pentru un adult, iar înscrierile se pot face prin e-mail la contact@centrulechilibrium.ro sau telefonic, la 0727/566571. (A.L.)
    Trimite prin e-mail