vineri, 13 mai 2016

Publicat la 5/13/2016 12:22:00 p.m. de Redacţie

Marian Victor Cristian - Cetățean nu politician (P.E.)


PUBLICITATE ELECTORALA


Nume: Marian Victor Cristian
Data nașterii: 04.10.1982
Domiciliu: Mediaș
Studii: Facultatea de Inginerie Hermann Oberth - Sibiu
Profesie: Inginer
Stare civila: Căsătorit





Cine este omul Cristi Marian ?

Încă de prima dată când îl cunoști pe Cristi Marian ajungi să îl îndrăgești. Este genul acela de om care te face să te simți bine în preajma lui prin felul său optimist și deschis în care abordează orice situație. 
După ce schimbi 2-3 vorbe cu el îți dai seama că este un om inteligent și cu multe cunoștințe generale. Ceea ce îl deosebește mult de alte persoane este altruismul său, pofta de a face bine, dar și încrederea că orice se poate realiza atâta timp cât faci din convingere și ții cont de adevăratele valori despre care el vorbește cu atât de multă convingere. 
Cristi Marian este candidatul independent la primăria Mediaș care pune la dispoziția medieșenilor atât informații care îi arată calitățile cât și informații cu impact negativ. Este singurul care și-a asumat o campanie în care sinceritatea și transparența să fie pe primul loc, iar asta nu doar la nivel declarativ. Cristi dezbate aceste subiecte fără nici o urmă de falsitate, în mod cât se poate de tranșant pe rețelele de socializare și în mediul online.
Pe pagina sa oficială de Facebook, Cristi scrie așa:
"Am lansat zilele trecute un scurt material video despre mine, omul Cristian Marian. De ce? Pentru că vreau ca oamenii să afle lucruri despre mine, să vadă că dincolo de postura de candidat se află un om. Un om cu bune și rele, cu bucurii și tristeți, realizări și eșecuri. 
În fiecare zi facem alegeri, luăm decizii în legătură cu tot ceea ce ne înconjoară. La fel fac și eu, uneori am făcut alegerile bune alteori mai proaste dar întotdeauna înainte de a lua o decizie am căutat să nu îi dezamăgesc pe oamenii care au avut încredere în mine, să fiu în același timp corect și să lupt pentru principiile mele.
Viața este un șir de probe, de teste dacă vreți, la care suntem supuși cu toții și peste care trebuie să trecem cu brio dar în primul rând cu demnitate. Toate alegerile pe care eu le-am făcut până în acest moment m-au adus AICI, în fața voastră, în punctul în care am ales fără ezitare să continui să lupt pentru comunitatea mea. Aș mai fi avut o opțiune, cea de a rămâne resemnat (gândind că nu se poate, că orice aș încerca și oricât m-aș lupta nu voi rezolva oricum nimic). Această opțiune nu am vrut să o iau în calcul. 
Cum aș putea spune că „nu se poate altfel” dacă nu am încercat? Cum aș putea spune „nu poate fi realizat” fără a mă lupta cu toată energia mea pentru obiectivele pe care mi le propun?
Pentru toți cei care acum sunt dezamăgiți și nu mai cred că există vreo șansă, am un singur mesaj: nu renunțați la luptă, luptați pentru ceea ce simțiți că este corect!  De ce? Pentru că luptați pentru binele vostru și al celor dragi din jur, pentru binele orașului nostru și pentru generația viitoare, care depinde de lupta NOASTRĂ! De asta nu avem voie să renunțăm!

Începând de azi, voi pune aici, în fața tuturor câte o parte din mine. O parte din ceea ce sunt eu, ceea ce vreau eu, pentru ce lupt și cum am ajuns aici. Practic drumul meu în viață cu bune si rele. Vreau ca voi să știți cine sunt eu ca om, fara propagandă, fără tot ce e specific campaniilor electorale. 
Vreau să decideți dacă merit sau nu încrederea pentru a vă fi primar, cunoscând cu adevărat - omul Cristian Marian." 

Modul în care Cristi a ales să se promoveze este unul nou în totalitate în special în Mediaș. De când și-a făcut publică intenția de a candida, tot mai mulți tineri i se alătură curajosului candidat independent. Sondajele realizate în teren arată că medieșenii preferă un candidat independent în detrimentul oricărui partid. Prioritate în proiectele sale au: infrastructura rutieră, atragerea de noi investitori în vederea  creării a cât mai multe locuri de muncă, sănătatea, amenajarea și construcția spațiilor de agrement, relaxare și parcuri echipate corespunzător pentru adulți și pentru copii. Toți candidații au program asemănător, nu toți pot și duce la capăt, în mod onest, ceea ce promit.
Cristi Marian - este un candidat care își propune să rupă bariera comunicării între administrația locală și cetățeni și să ajungă la a lucra împreună cu societatea civilă la proiectele de interes local. 
Cristi locuiește în Mediaș împreună cu soția și cele două fiice. Și el a simțit efectele rele ale administrării orașului. Acum el vrea să depună toate eforturile pentru a normaliza starea orașului, care în atâtea aspecte lasă de dorit. 
Este exact ceea ce cetățenii medieșeni așteaptă de atât de multă vreme la conducerea orașului - Un cetățean - nu un politician!!!


PUBLICITATE ELECTORALA

    Trimite prin e-mail