vineri, 27 mai 2016

Publicat la 5/27/2016 12:14:00 p.m. de Anonim

Investiţie necesară la Meditur


Societatea Meditur are, de săptămâna trecută, o staţie proprie pentru inspecţii tehnice periodice. Aceasta a fost realizată la sediul operatorului de transport public de călători de pe Şoseaua Sibiului şi este dotată cu echipamente moderne şi performante.

Staţia ITP a fost autorizată şi pusă în funcţiune, iar de serviciile acesteia pot beneficia toate tipurile de autoturisme.

Circulaţie în siguranţă

Conducerea societăţii Meditur spune că avea probleme în special în ceea ce priveşte troleibuzele, iar din acest motiv, staţia reprezenta o necesitate. „Investiţia a fost finalizată şi ne bucurăm extraordinar de mult, pentru că de acum siguranţa în circulaţie a tuturor mijloacele de transport în comun ale Meditur va creşte. De câte ori vom avea nevoie de o analiză pe sistem de direcţie, pe sistem de frânare, având la dispoziţie staţia noastră vom putea face aceste verificări. Staţia era o necesitate, în special pentru troleibuze, acolo aveam problema de verificare cea mai mare. În plus, venim cu inspecţiile tehnice periodice pentru orice tip de maşină“, a explicat Dan Voinea. 

Echipamente moderne

Stația ITP aparţinând societăţii Meditur este dotată cu echipamente moderne şi performante. Concret, este vorba de un stand pentru verificarea frânelor cu sistem de comandă automată, de un tester de jocuri în articulaţii cu acţionare hidraulică şi telecomandă agregat hidraulic dotat cu motor electric. De asemenea, există un aparat de reglat faruri auto LUXMETRU, un sistem mobil de exhaustare fum eşapament, dar şi un simulator încărcare axă pentru remorci şi semiremorci, conform cerinţelor Registrului Auto Român. Programul de funcţionare al staţiei amplasată în incinta societăţii Meditur  pe Şoseaua Sibiului, nr. 100A, este de luni până vineri între orele 8.00 și 17.00, respectiv sâmbăta între orele 8.00 și 14.00. (A.P.)
    Trimite prin e-mail