vineri, 8 aprilie 2016

Publicat la 4/08/2016 02:14:00 p.m. de Redacţie

Gheorghe Roman îşi lansează candidatura pentru Primăria Mediaş și noua echipă de consilieri municipali

Sâmbătă, la amiază, liberalii îşi prezintă oamenii cu care şi-au propus să câştige alegerile locale din luna iunie. La evenimentul care se va desfăşura la Sala Traube va fi prezentă conducerea Organizaţiei Judeţene a PNL, dar şi Daniela Cîmpean, candidatul formaţiunii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. 


Autor: Alex PÎNTEA

Partidul Naţional Liberal este prima formaţiune care îşi lansează oficial candidaţii în municipiul de pe Târnava Mare. Sâmbătă, conducerea organizaţiei judeţene vine la Mediaş, în semn de susţinere faţă de Gheorghe Roman şi echipa acestuia pentru Primărie. Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost şi ea la Mediaş luna trecută. În discursul său, liderul liberal şi-a arătat susţinerea totală pentru Roman şi echipa PNL în cursa pentru Mediaş.

Oameni noi

Alături de candidatura lui Gheorghe Roman pentru funcţia de primar, liberalii vor face publică sâmbătă şi lista pentru Consiliul Local, acolo unde PNL va schimba în totalitate rândurile. Niciunul dintre actualii aleşi nu se va regăsi pe lista cu care liberalii vor participa la alegerile locale din luna iunie. Aceasta este formată în marea ei majoritate din oameni tineri, pregătiţi şi dornici să se implice în problemele cu care se confruntă oraşul, după cum a explicat liderul PNL Mediaş. „La alegerile locale din luna iunie vom avea o listă nouă de consilieri locali. Niciun consilier local din actuala legislatură nu va mai fi pe această listă. Vom avea o listă de candidaţi alcătuită din oameni tineri, pregătiţi şi dornici să se implice în rezolvarea numeroaselor probleme cu care se confruntă oraşul nostru”, spune Roman.

Au continuat întâlnirile

Gheorghe Roman, alături de echipa PNL, a continuat seria de întâlniri cu medieşenii. Ultimele două au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, pe străzile Blajului şi Gravorilor din cartierul Vitrometan. Medieşenii au participat în număr mare şi au ridicat o serie de probleme punctuale care au nevoie de rezolvare. „Partidul Naţional Liberal a continuat întâlnirile cu cetăţenii. Problemele ridicate de aceştia au fost de interes general, dar şi probleme specifice fiecărei zone. Am notat toate aceste probleme, iar ele vor fi trecute în platforma electorală cu care ne vom prezenta la alegerile din 5 iunie. Acest gen de întâlniri vor continua şi în perioada următoare“, a explicat Viorel Pasc, unul dintre candidaţii pentru Consiliul Local Mediaş.  

Uşi deschise

Liberalii medieşeni şi-au propus să realizeze o echipă care să ajute la relansarea municipiului. În acest sens, aceştia au anunţat, prin vocea purtătorului de cuvânt Elena Sajgo, că toate fiecare membru este liber să continue sau nu, iar persoanele care nu se pot adapta sau nu se mai regăsesc în obiectivele partidului și ale echipei PNL, sunt libere să ia deciziile pe care le consideră corecte pentru ele și viitorul lor politic. „PNL Mediaş este într-un proces de reorganizare din dorinţa de a propune medieşenilor un candidat la primărie şi o echipă de consilieri locali care pot ajuta şi pot susţine reabilitarea oraşului. Evident, nu se schimbă nimic în doctrina partidului, în modul în care ne respectăm toţi membrii şi ţinem cont de opiniile fiecăruia. În acelaşi timp, toţi cei care nu se pot adapta, care nu se regăsesc în obiectivele partidului, nu mai simt că aparţin echipei, sunt liberi să ia decizia pe care o consideră corectă pentru ei şi viitorul lor politic. Aşa cum spuneam uşa partidului este permanent deschisă, lăsăm oricărui membru libertatea de a decide dacă mai vrea să continue alături de noi, la fel cum declarăm că toţi cei care vor, cred şi pot să ajute la schimbarea Mediaşului sunt aşteptaţi să se alăture echipei PNL Mediaş“, a precizat Elena Sajgo. 
    Trimite prin e-mail