miercuri, 6 aprilie 2016

Publicat la 4/06/2016 02:43:00 p.m. de Anonim

EXCLUSIV | Medieșean reținut în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce a fugit din penitenciar


Un medieșean care a evadat din închisoare a ajuns pe mâna Poliției și va executa nu doar restul de pedeapsă, ci și un "bonus", au declarat surse din cadrul IPJ Sibiu, pentru Monitorul de Mediaș.
Tânărul în vârstă de 22 de ani se va întoarce după gratii, unde va mai sta aproape doi ani.



"În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Mediaș au depistat și reținut, în cursul zilei de ieri, un bărbat urmărit în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de instanță. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii pe o perioadă de 8 luni și 423 zile, conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Deva în data de 22.03.2016, pentru săvârșirea infracțiunii de evadare", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu.
Potrivit unor surse din Poliția județeană, tânărul era închis la Penitenciarul Bârcea Mare, un penitenciar de siguranță scăzută, și a profitat de lipsa de vigilență a gardienilor pentru a se face nevăzut. Acum, că a fost depistat, el își va executa cele 423 de zile de pedeapsă rămase din condamnarea anterioară, la care se adaugă opt luni, pentru evadare.


Înființat în 1980, Penitenciarul Bârcea Mare (Deva) funcţionează ca o unitate de executare a pedepselor privative de libertate cu regim semideschis şi deschis, pentru bărbaţi majori. (M.C.)
    Trimite prin e-mail