joi, 17 martie 2016

Publicat la 3/17/2016 09:52:00 a.m. de Anonim

Start în precampanie! După vizita Alinei Gorghiu la Mediaș, candidatul PNL pentru Primărie începe întâlnirile în cartiere


Liberalii pregătesc deja alegerile locale de la jumătatea anului în curs. Candidatul PNL pentru Primăria Mediaș, actualul deputat Gheorghe Roman, va începe întâlnirile în cartiere, pentru a afla ce proiecte își doresc medieșenii pentru următorii patru ani.


Autor: Alex PÎNTEA

Preşedintele PNL Mediaş, Gheorghe Roman, începe astăzi o serie de întâlniri cu medieşenii din diferite zone ale oraşului. Totodată, liberalii vor demara şi o acţiune de strângere de semnături pentru a putea depune liste complete la alegerile locale programate la începutul lunii iunie.

Gorghiu, la Mediaș

Liberalii medieşeni au intrat oficial în perioada de precampanie. La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc o şedinţă a Biroului Permanent Local, în cadrul căreia s-a votat în unanimitate demararea unei acţiuni de strângere de semnături în vederea depunerii de liste complete la alegerile din data de 5 iunie. Alături de liberalii medieșeni au fost Alina Gorghiu, președintele PNL, și conducerea organizației județene PNL Sibiu.

Întâlniri în cartiere

De asemenea, începând de astăzi, vor demara o serie de întâlniri cu medieşenii din diferite zone ale oraşului. „Începând cu data de 17 martie, vom face deplasări în toate zonele din oraş. Din acest motiv, aş vrea să îi invit pe medieșeni să participe la aceste întâlniri, să vină cu propuneri pentru că ne dorim să avem o platformă electorală realizabilă, pe care să o finalizăm până în anul 2020“, a explicat Roman. Prima întâlnire a liberalilor cu medieşenii va avea loc în această după-amiaza, de la ora 17.00, în cartierul Gura-Câmpului, la intersecţia străzilor 1 Decembrie şi Feleac.

Nemulţumiţi de Neamţu

Liberalii medieşeni sunt nemulţumiţi de comportamentul public al primarului Teodor Neamţu. Declaraţia a fost făcută de preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Raluca Turcan, care a participat la şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei locale Mediaş. Liderul liberal a transmis şi un mesaj clar către cei care încearcă „să facă rău“ organizaţiei locale: să nu o mai facă, pentru că partidul are un statut clar pe care îl urmează. „Mai multe nemulțumiri au fost legate de actualul primar, iar răspunsul meu a fost că primarul Teodor Neamțu este membru simplu al Partidului Național Liberal. Mesajul meu a fost unul clar: oricine lovește în organizația PNL Mediaș se află în afara statutului, se află în afara echipei Partidului Național Liberal și trebuie să înțeleagă că politica se face pe niște criterii clare, pe niște principii clare şi în primul rând cu fața spre oameni“, a conchis Turcan. 
    Trimite prin e-mail