joi, 17 martie 2016

Publicat la 3/17/2016 02:30:00 p.m. de Anonim

Şedinţă importantă, cu 24 de proiecte pe ordinea de zi



Consilierii municipali medieşeni se întâlnesc, pe parcursul acestei săptămâni, în cadrul şedinţelor pe comisii de specialitate, care preced şedinţa ordinară pe luna martie.


Autor: Alex PÎNTEA

Printre cele mai importante proiecte de hotărâre luate în discuţie se numără lista de priorităţi pentru închirierea de locuinţe sociale, dar şi aprobarea calendarului cultural-sportiv pe anul în curs.
Şedinţa ordinară a Consiliului Local din această lună are înscrise pe ordinea de zi în total un număr de 24 de proiecte de hotărâre, dar şi o serie de informări. „Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind aprobarea calendarului cultural-sportiv aferent anului 2016 al Direcţiei Municipale pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret. În şedinţa din luna martie se va lua în discuţie şi proiectul  de hotărâre privind ocuparea temporară a domeniului public al municipiului Mediaş în scopul amenajării unor terase de alimentaţie publică, pe perioada estivală. De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul  de hotărâre privind aprobarea listei de priorităţi conform Legii numărul 114/1996 pentru închirierea locuinţelor sociale din fondul locativ al municipiului pe anul 2016“, a precizat Ioana Făgădar, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. Şedinţa ordinară a Consiliului Local Mediaş se va desfăşura luni, 21 martie, începând cu ora 16.00, în sala de şedinţe „Daniel Thellmann“.
    Trimite prin e-mail