marți, 29 martie 2016

Publicat la 3/29/2016 05:29:00 p.m. de Anonim

Petrescu merge cu ALDE! Reacția conducerii PNL după ce a pierdut viceprimarul de Mediaș



Al şaselea candidat a intrat, astăzi, în cursa pentru Primăria Mediaş. Viceprimarul George Petrescu a decis să plece din Partidul Naţional Liberal şi va candida pentru fotoliul de primar din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), partid condus de Călin Popescu Tăriceanu.


Autor: Alex PÎNTEA

Deputatul Raluca Turcan, președintele organizației PNL Sibiu, a declarat că avea cunoștință de negocierile pe care Petrescu le purta cu ALDE. „Domnia sa a încercat sa obțină din partea PNL garanții de funcții după momentul alegerilor. Eu nu procedez așa. Alegerile nu sunt despre noi, ci despre ce cred oamenii, ce așteaptă oamenii, ce putem face mai mult pentru ei. Îmi pare rău că a plecat din PNL. Îmi pare rău după orice persoană care pleacă din PNL. Cei care rămân trebuie să înțeleagă și să accepte că, atât timp cât voi fi președinte de organizație, nu funcțiile se discută prima dată, ci proiectele cu care vii pentru comunitate, ce faci concret pentru comunitate“, a avertizat Turcan.
Petrescu spune că face politică de dreapta de zece ani şi că a decis să candideze din partea ALDE, deoarece formațiunea reprezintă adevăratele valori liberale în care el crede. Actualul viceprimar al municipiului de pe Târnava Mare îşi bazează candidatura pe activitatea în administraţia publică şi susţine că are pregătirea necesară pentru a continua proiectele la care a participat ca şi consilier local, respectiv viceprimar. El a mai candidat la alegerile locale din anul 2008, atunci când s-a clasat pe poziţia a treia, după Daniel Thellmann şi Partenie Lupşan. Ulterior, în anul 2009, la alegerile parţiale, s-a clasat tot pe poziţia a treia, după Teodor Neamţu şi Fănel Mendea.
    Trimite prin e-mail