joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 12:39:00 p.m. de Anonim

„IMPACT“ la Şcoala Gimnazială nr. 7

Clubul „Impact - Îngeraşii Năzdrăvani“ de la Şcoala Gimnazială nr. 7 Mediaş a inaugurat o sală de clasă, amenajată prin intermediul unui proiectul. Aceasta va fi folosită pentru activităţi extraşcolare, pentru derularea programului „Şcoală după şcoală“, dar şi ca spaţiu de recreere pentru elevii clasei pregătitoare.

Clubul „Impact“ înfiinţat în luna octombrie a anului trecut la Şcoala nr. 7 a derulat proiectul „Bucuria Darului“, iar toate fondurile strânse alături de o donaţie din partea fundației „Noi orizonturi“ au mers către reamenajarea unei săli de clasă ca şi spaţiu de joacă şi de relaxare. „Prin acest spaţiu, ne dorim îmbunătăţirea condiţiilor pe care le oferă școala, iar prin activităţile desfăşurate îi vom ajuta pe elevii claselor pregătitoare și pe cei din programul «Şcoală după şcoală» să fie mai veseli, să comunice mai bine unii cu alţii și să se împrietenească“, a precizat Iulia Şerban, coordonator al Clubului „Impact“ de la unitatea de învățământ medieșeană.
Proiectul „IMPACT - model de educație pentru cetățenie activă și implicare comunitară în rândul copiilor și tinerilor“ este finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. (A.P.)
    Trimite prin e-mail