joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 12:52:00 p.m. de Anonim

Consilierul local Ioan Ciulea vrea să îi oblige pe medieşeni să-și ţină câinii în casă noaptea



Ciulea nu renunţă la ideile sale legate de câinii care deranjează vecinii cu lătratul lor zgomotos. Alesul are o nouă propunere pe care o va aduce în atenţia Consiliului Local. 


Autor: Alex PÎNTEA

Acesta vrea ca patrupedele să fie ţinute în casă între orele 22.00 și 7.00. Cine nu se conformează riscă o amendă de la până la 10.000 de lei. Iniţiativa sa va intra pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din această lună.

Propunere nouă

Medieşenii să fie obligaţi să îşi ţină câinii în casă pe timpul nopţii! Aşa sună ultima propunere a lui Ciulea. Acesta a renunţat la operarea patrupedelor la corzile vocale şi a găsit o nouă metodă prin care speră să scape de zgomotul produs de lătrat. Alesul s-a gândit şi la aplicarea de amenzi pentru cei care conturbă liniştea publică în acest mod. Concret, acesta va propune aplicarea unor sancţiuni cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei pentru medieşeni ai căror câini tulbură liniştea vecinilor. „Câinii fac parte din membrii familiei, aşa mi-au spus cetăţenii. Dacă îi iubesc aşa de mult, atunci să îi ţină în casă! Dacă această chestiune nu poate să fie respectată, atunci să fie amendat cetăţeanul respectiv. Mă refer la persoanele ai căror câini conturbă liniştea vecinilor şi a celor din jur. Eu m-am gândit să fie o amendă mare, poate alţii nu gândesc aşa”, a declarat Ioan Ciulea. 

Mai vrea un mandat

Ioan Ciulea vrea să continue ca şi consilier local la Mediaş. Ales pe listele PP-DD, acesta a ajuns între timp în UNPR, în condiţiile în care partidul înființat de Dan Diaconescu a fuzionat prin absorbţie cu formaţiunea lui Gabriel Oprea. Ciulea spune că a avut numeroase interpelări şi le-a răspuns mereu medieşenilor care l-au solicitat. „Bineînţeles, candidez în continuare pentru funcţia de consilier local, fiindcă oamenii mă iubesc, oamenii consideră că sunt un cetăţean de onoare al oraşului Mediaş. Am avut foarte multe interpelări, la toate discuţiile purtate cu cetăţenii eu le-am dat un răspuns. Oamenii au fost mulţumiţi, în general, cu excepţia ultimei mele propuneri, care nu a fost de bun augur. Voi candida pe lista UNPR-ului”, a mai anunțat Ciulea.
    Trimite prin e-mail