joi, 3 martie 2016

Publicat la 3/03/2016 02:07:00 p.m. de Anonim

Băjenaru de 3 puncte


Gaz Metan a debutat cu dreptul în acest an. 


Autor: Alex PÎNTEA

Formaţia pregătită de Leo Grozavu a învins Olimpia Satu Mare cu scorul de 1-0. Singurul gol al confruntării care a dus gruparea de pe Târnava Mare pe locurile de play-off a fost marcat de către Liviu Băjenaru, la jumătatea primei reprize. În urma acestei victorii, Mediașul a urcat pe poziţia a V-a în clasamentul seriei şi va juca sâmbătă, de la ora 13.0,0 în deplasare, cu liderul CSM Râmnicu-Vâlcea.

Gol şi ocazii multe

Gazul a deschis scorul în minutul 22 al partidei cu Olimpia Satu Mare. Mijlocaşul Liviu Băjenaru a fost deschis nemarcat în centrul terenului la 25 metri de poartă şi a înscris cu un şut superb. Repriza a doua a fost controlată de alb-negri, care nu au mai reuşit, însă, să înscrie, astfel că partida s-a încheiat cu victoria la limită. „A fost un meci greu, având în vedere că încă suntem o echipă în căutări. Au venit 11 jucători noi. Am început bine, cu dreptul, şi sper să o ţinem tot aşa. Dacă abordăm astfel şi următoarele 3 meciuri şi obţinem minim 7 puncte, eu unul cred că suntem în play-off, iar de acolo începe alt campionat. Mi-am propus un singur obiectiv: promovarea, nu să dau goluri. Eu trebuie să-mi ajut echipa şi împreună să ne atingem obiectivul. După transferuri, eu zic că adversarii noştri la promovare sunt Baia Mare şi Chindia“, consideră Băjenaru (foto), autorul golului de 3 puncte.

Victorie de moral

Victoria a fost una foarte importantă pentru alb-negri. Antrenorul secund Flaviu Şomfălean, cel care a condus echipa de margine, în condiţiile în care Grozavu a fost suspendat, a explicat că a fost un succes de moral, mai ales că urmează o serie de meciuri foarte grele pentru Gaz Metan. „Mă bucur mult pentru victorie, mă bucur că am început noul an cu acest succes, pentru moral, pentru viitorul nostru, pentru următoarele jocuri care sunt foarte importante. Mă bucur că am făcut un joc bun, spectaculos, cu multe ocazii de poartă. Păcat că nu s-au înscris mai multe goluri. Sper ca jucătorii să rămână în continuare la fel de mobilizaţi. Vin câteva jocuri decisive pentru echipa noastră. După cum ştiţi, au venit mai mulţi jucători noi la echipă şi încă nu avem omogenitatea necesară pentru a desfăşura un joc cât mai atractiv, dar cred că în meciurile următoare o să reuşim să punem la punct şi aceste probleme“, conchide Şomfălean.
    Trimite prin e-mail