vineri, 26 februarie 2016

Publicat la 2/26/2016 09:48:00 p.m. de Redacţie

Competiție sportivă în amintirea lui Costel Totan

Asociaţia Tenis Club Romgaz Mediaş a organizat prima ediţie a Memorialului „Costel Totan“ la tenis de câmp. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport de la fosta unitate militară de aviaţie şi s-a bucurat de participarea unui număr de 35 de concurenţi, pe două categorii, copii şi adulţi. 



Autor: Alex PÎNTEA

Sâmbăta trecută a avut loc finala la adulţi, iar câştigătorul primei ediţii a acestei competiţii a fost Raul Spiridonescu. „Competiţia s-a desfăşurat după un program pe care l-am conceput în funcţie de posibilităţile fiecăruia de a participa, respectiv după-amiaza. Am avut un număr de nouă sportivi la categoria copii şi 26 la categoria adulţi. Aceştia au fost împărţiţi pe două grupe, câştigătorii au jucat între ei, iar apoi s-au jucat finala mică şi mare. Câştigătorul primei ediţii a Memorialului «Costel Totan» a fost Raul Spiridonescu. Una peste alta, au fost meciuri frumoase, plăcute şi toată lumea s-a simţit bine. Ne bucurăm că am putut să facem acest eveniment pentru că cel care a fost Costel Totan a iubit foarte mult sportul şi sportivii, iar pentru noi a reprezentat şi reprezintă ceva“, mărturisește antrenorul Dan Negrea, organizatorul competiţiei.
Memorialul „Costel Totan“ la tenis de câmp a fost o acţiune susţinută financiar de către Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz.
    Trimite prin e-mail