marți, 5 ianuarie 2016

Publicat la 1/05/2016 05:25:00 p.m. de Anonim

Un atacant nou şi preşedintele suspendat

Lotul echipei de fotbal se va reuni, luni, la Stadionul Gaz Metan.


Autor: Alex PÎNTEA

Până la ora actuală, singura noutate la nivelul echipei o reprezintă un jucător cu profil ofensiv, venit de la CSM Râmnicu-Vâlcea. Gruparea de pe Târnava Mare şi-a asigurat serviciile atacantului Marius Staicu, al doilea golgeter al seriei a doua din Liga secundă.

13 goluri în 17 partide

Jucătorul, care a evoluat în prima parte a campionatului la CSM Râmnicu Vâlcea, a devenit liber de contract şi a decis să accepte oferta Mediaşului. Marius Staicu a marcat 13 goluri în 17 meciuri de campionat disputate în tricoul oltenilor, reuşitele sale contribuind la clasarea echipei pe locul 2 în serie la finalul anului 2015. Potrivit presei centrale, toamna trecută, Staicu a fost aproape de un transfer internațional, când CD Castellon, o formaţie care activează în Liga a IV-a din Spania, s-a arătat interesată de atacantul în vârstă de 28 de ani.

Marius Staicu
Horoba, pe tușă

O altă noutate este că Gaz Metan a intrat în noul an cu preşedintele suspendat. Comitetul Director al clubului a decis să îl suspende pe Ioan Horoba din funcţie, pentru o posibilă situaţie de conflict de interese. „În urma auditului anual făcut la Clubul Gaz Metan Mediaş, s-a dispus suspendarea din funcţie a preşedintelui Ioan Horoba până la clarificarea unor aspecte ce ţin de o posibilă situaţie de conflict de interese. În perioada următoare, va fi realizată o verificare de către o casă de avocatură specializată, care să emită un punct de vedere avizat. Până în momentul în care se va lămuri acest aspect, Clubul Gaz Metan va fi reprezentat de către directorul general adjunct Iosif Biro”, se arată într-un comunicat de presă remis de către clubul Gaz Metan.
    Trimite prin e-mail