vineri, 4 decembrie 2015

Publicat la 12/04/2015 12:41:00 p.m. de Redacţie

„Recital“ Munteanu

Gaz Metan a învins şepcile roşii cu acelaşi scor ca şi în confruntarea din tur, 1-0.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare a trecut peste cele două eşecuri consecutive în deplasare şi s-a impus în faţa Universităţii Cluj. Alb-negrii au controlat partida de la un capăt la celălalt, au ratat mai multe ocazii şi au reuşit singurul gol al partidei prin mijlocaşul Alexandru Munteanu. Sâmbătă, Gaz Metan va întâlni în deplasare CS Mioveni, în ultima partidă oficială din acest an.

Dominare categorică

Gaziştii au împins jocul către careul Universităţii încă din primele minute ale confruntării, însă Alex Munteanu, Darius Olaru şi Mihai Stancu nu au găsit drumul spre gol. Clujenii au reuşit să echilibreze jocul, astfel că s-a intrat cu scor alb la pauză. În repriza a doua, Gaz Metan şi-a înghesuit adversarul în jumătatea proprie şi a dat lovitura în minutul 63, atunci când a marcat singurul gol al întâlnirii. Mijlocaşul Alexandru Munteanu a reuşit o acţiune personală pe partea dreaptă, în urma căreia i-a pasat mingea lui Băjenaru, care i-a retrimis-o lobat peste fundaşi şi a preluat Munteanu, aflat în 7 metri, după care același Munteanu a trimis peste portarul clujenilor, Niczuly. „Este meritul întregii echipe, toţi ne pregătim. A fost un joc de muncă după două înfrângeri ruşinoase, sper să nu se mai întâmple aşa ceva. Mă bucur că am câştigat şi am luat toate cele trei puncte puse în joc“, a mărturisit omul meciului.

O singură echipă

Tehnicianul Gazului Metan a comentat, la finalul partidei cu şepcile roşii, că pe teren a fost o singură echipă. Leo Grozavu şi-a felicitat jucătorii pentru evoluţia din teren. „Din punctul meu de vedere, a fost o singură echipă pe teren. Echipa oaspete nu a avut nicio situaţie de a marca, am dominat jocul de la un capăt la celălalt. Sigur că în ultimii 20 de metri ne-a lipsit puţin inspiraţia, calitatea, dar ca joc sunt foarte mulţumit. Am preluat o stare de fapt, dar este greu să faci cum îţi doreşti tu fără să fii cel care ai construit. Nu pot decât să îmi felicit jucătorii care au fost pe teren, s-au bătut, s-au străduit, păcat că nu am reuşit să înscriem decât o singură dată“, a explicat Grozavu. 

Ultimul meci

Sâmbătă dimineaţa, începând cu ora 11.00, Mediașul va disputa ultima partidă oficială din acest an. Alb-negrii vor întâlni în deplasare CS Mioveni, formaţie de care o despart doar 3 puncte în clasamentului seriei. În tur la Mediaş, cele două echipe au remizat spectaculos, scor 3-3.
    Trimite prin e-mail